Confidentialitate

      Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

      Site-ul www.opti-plus.ro este operat de societatea, SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL înregistrată la Registrul Comerțului având sediul social în Str. Migdalului, Nr.36-38, corp C1, etaj 1, Bucuresti, Sector 6, înscrisă în Registrul Comerțului cu J40/11955/21.09.2020 și CUI: 43072884. SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL (www.opti-plus.ro) este un operator al datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră (vizitator site) ni le transmiteți.

 • De ce avem nevoie de date?

     Avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă putea furniza servicii, cu următoarele scopuri:

 • prelucrarea comenzii, furnizarea produselor și serviciilor dorite;
 • evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
 • pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
 • analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
 • pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
 • pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
 • administrarea site-ului
 • pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL (www.opti-plus.ro), în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.
 • Ce vom face cu datele?

     Datele ce au caracter personal sunt prelucrate la sediul societății SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL (www.opti-plus.ro), găzduirea și stocarea datelor au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL (www.opti-plus.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

     Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele cu caracter personal, vor fi comunicate doar atunci când vom considera, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

 • Cât timp păstrăm datele?

     Vom stoca informațiile dumneavoastră atât cât prevede legea, iar dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca atâta timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre.  Pe baza unei solicitări trimise catre SC. OPTIPLUS OPTICA ON-LINE. SRL (www.opti-plus.ro) prin e-mail la adresa office@opti-plus.ro sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor. Datele cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până la momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

 • Care sunt drepturile dumneavoastră?

     În cazul în care considerați că datele ce au caracter personal pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin e-mail la adresa office@opti-plus.ro.

      În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele ce vă aparțin, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa office@opti-plus.ro. Vom analiza reclamația dumneavoastră și vom colabora pentru remedierea situației.