Despre Noi

    Inca de la infiintare, Opti-plus si-a impus ca filozofie de piata oferirea serviciilor si a produselor cu calitate de varf la preturi accesibile tuturor.

Principiul de baza al Opti-plus este acela de a fi "optica accesibila tuturor", locatiile magazinelor fiind alese special pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor care au nevoie de serviciile noastre.

       Reteaua Opti-plus Vision numara in prezent 30 de cabinete de optica, 16 dintre acestea localizate in Bucuresti, situandu-ne astfel pe unul dintre primele locuri in randul firmelor de profil, atat din punct de vedere al numarului de magazine, cat si al calitatii produselor si serviciilor.

Din 2005 si pana in prezent, am reusit sa ne impunem pe piata din Bucuresti,  Ploiesti, Galati, Craiova, Slatina, Buzau si Ramnicu-Valcea, iar mai nou in Focsani, Pitesti sau Alexandria ca fiind una dintre opticile serioase, foarte bine cotate. 

       Oferta noastra de produse este atent selectata si foarte variata, cu o gama preturi extrem de atractive, care pot satisface nevoile specifice fiecarui client. Avem capacitatea de a oferi clientilor nostri orice tip de produs, de la ochelari simpli, cu preturi foarte mici, pana la cele mai sofisticate lentile si rame pentru ochelari, cu un raport calitate/pret imbatabil in Romania.

    Formam o echipa tanara, dar experimentata, ambitioasa, alcatuita exclusiv din profesionisti care cauta in fiecare zi performanta. Suntem foarte bine pregatiti profesional si dispunem de ultima tehnologie in domeniu, astfel incat produsele noastre optice sa indeplineasca toate standardele de calitate europene.

Indiferent ca sunt optometristi, oftalmologi sau opticieni, ca sunt calificati ca ingineri, medici sau tehnicieni, echipa Opti-plus formeaza un grup foarte unit, animat de o singura dorinta: sa-si puna experienta, competenta si cunostintele in slujba vederii clientilor nostri.

   Grupul Opti-plus comercializeaza in exclusivitate pentru Romania colectiile de ochelari de vedere si ochelari de soare ale unor branduri de renume, precum: Nina Ricci, Salvatore Ferragamo, Karl Lagerfeld, Kenzo, Converse, Lee Cooper, Celine Dion, Daniel Hechter, Renato Balestra, Dunlop Sports, Kangol, Umbro, Lipsy London sau Kodak Lenses.

Avem deasemenea parteneriate cu marii producatori de lentile de ochelari: Zeiss, Essilor, Nikon, Rodenstock, Hoya, de lentile de contact: Bausch&Lomb, Ciba Vision si cu principalii furnizori de rame pentru ochelari prezenti pe piata romaneasca.

  In magazinele noastre veti gasi intotdeauna cele mai bune sfaturi de specialitate, preturile cele mai mici, livrarea  prompta si calitatea ireprosabila a produselor. Pentru dumneavoastra lucram cu zambetul pe buze, dar cu mare atentie la detalii, pentru a putea oferi tuturor bucuria vederii.

                     Aceasta pentru ca  " Vederea dumneavoastra este in fiecare zi grija noastra ! "