Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro).

Site-ul OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro) este operat de societatea Opti-Plus Vision Srl, cu sediul in Calea Crangasi Nr.11, sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul j40/6213/2005.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro) si a tertilor cu care OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar OPTI-PLUS VISION (opti-plus.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.