Poze Varilux E Series - Lentile progresive

  • Poze Varilux E Series - Lentile progresive
  • Poze Varilux E Series - Lentile progresive
     


Varilux E Series - Lentile progresive

Varilux E Series, noua lentila din familia Varilux Series, este inspirata direct din Varilux S Series, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de o vedere buna si o adaptare usoara! Cercetatorii Varilux au confirmat faptul ca imaginea deformata este principala cauza pentru dificultatea de adaptare cu lentilele progresive. De aceea au dezvoltat Swim Control Technology (Tehnologia de Control al Efectului de ‘‘Valuri’’), pentru a reduce acest efect si astfel deformarile imaginii.

La fel ca Nanoptix, Swim Control deriva dintr-o calculare multi-patentata bazata pe micro-elemente. Aceste micro-elemente sunt folosite pentru a gestiona aditia lentilei, independent de curbura acesteia.
Atunci cand aditia lentilei creste, curbura lentilei descreste. si deoarece curbura lentilei descreste, geometria lentilei este perfect controlata pentru a reduce efectul de ‘‘valuri’’.

Intr-adevar, intreaga lentila poate provoca efectul de ‘‘valuri’’, insa zona periferica este cea mai afectata. Astfel zonele laterale ale lentilei sunt calculate cu acelasi nivel de precizie ca si Nanoptix, in timp ce restul lentilei este calculat mai puţin sofisticat, motiv pentru care compilarea este mai usoara.

Rezultatul Swim ControlEficienta lentilei asupra efectului de ‘‘valuri’’ depinde de nivelul de precizie al progresiei. Cu cat calculul este mai precis, cu atat progresia este mai lina si efectul de ‘‘valuri’’ este mai redus. 

Tocmai de aceea, Varilux E Series este una dintre cele mai bune lentile progresive ca raport al calitate/pret.

 


Detalii produs


Categorie: EssilorProduse similare


Performanţele lentilelor progresive s-au îmbunătăţit mult de la primele gene...
Pret la cerere
Varilux E Series, noua lentila din familia Varilux Series, este inspirata...
Pret la cerere
VARILUX CONFORT NEW EDITION Cele 100 de milioane de perechi de...
Pret la cerere
VARILUX PHISIO 2.0 Vedere de inalta rezolutie, oricand, oriunde!...
Pret la cerere
XPERIO De acum înainte, purtătorii de ochelari vor vedea în lumina pu...
Pret la cerere