Poze Tratamente antireflex Essilor

  • Poze Tratamente antireflex Essilor
  • Poze Tratamente antireflex Essilor
  • Poze Tratamente antireflex Essilor
     


Tratamente antireflex Essilor

CRIZAL FORTE UV

Crizal Forte UV este cea mai transparentă lentilă de pe piaţă care asigură maximum de protecţie a ochilor împotriva radiaţiilor UV dăunătoare, reflectate atât de partea convexă, cât şi de cea concavă a lentilei. Acest lucru presupune cea mai bună valoarea a FPS* pentru ochi, de pe piaţă. Mai mult decât atât, Crizal Forte UV oferă cea mai bună claritate a vederii în timp dar şi protecţie împotriva celor 5 inamici ai vederii clare: MURDARIA, ZGARIETURILE, REFLEXIILE, PRAFUL, APA.

S-a constatat o puternică reflecţie a radiaţiilor uv asupra ochilor pe partea concavă a lentilelor obişnuite anti-reflex. Noile lentilele Crizal Forte UV elimină de fapt aceste radiaţiile uv ce se reflectă pe suprafaţa concavă a lentilei. Factorul de protectie pentru lentilele crizal Forte UV este 60+**, iar asta înseamnă că purtătorii sunt de 60 de ori mai bine protejat cu crizal Forte uv decât cu lentile fără protecţie. crizal Forte uv conţine un nou strat antireflex pe partea concavă a lentilei, care îi extinde eficienţa din domeniul vizibil la domeniul radiaţiilor uv.

Persoanele care poartă ochelari susţin că lentilele fără anti-reflex oferă un confort vizual redus şi nu sunt estetice.

Cu crizal Forte UV, ESSILOR a pus în aplicare experienţa acumulată timp de mai bine de 15 ani, optimizând straturile anti-reflex:

componentele tratamentului oferă acum o excelentă eficienţă anti-reflex şi o foarte bună transparenţă

numărul limitat de straturi asigură rezistenţă, durabilitate, şi o excelentă stabilitatea a culorii reziduale. ca rezultat, crizal Forte UV oferă o transparenţă perfectă, cu transmisia luminii de 99% şi o culoare reziduală foarte discretă, pentru lentile cât mai estetice.

Lentilele anti-reflex obişnuite atrag praful, încă şi mai mult atunci când sunt şterse. Cu i-Technology oferită exclusiv de Essilor, Crizal Forte UV

asigură distribuirea optimă a moleculelor, în timpul evaporării. Creşterea intensităţii energiei face ca toate moleculele, inclusiv cele conductive, să creeze o matrice mai compactă şi uniformă care respinge praful.

Beneficiile sunt evidente:

Fără i-technology, lentilele anti-reflex obişnuite atrag praful în special când când sunt şterse.

cu i-technology, lentilele Crizal Forte UV sunt aproape fără praf şi uşor de întreţinut.


______________________________________________

CRIZAL ALIZE+

Crizal Alizé+, un tratament anti-reflex de înaltă calitate, ce combină efectul anti static cu o excelentă resistenţă la murdărie.

Lentilele crizal alizé+ resping praful şi murdăria, pentru a avea întotdeauna nişte lentile perfect curate.

Crizal Alizé+ sunt mai performante decât cele mai bune lentile anti-reflex de pe piaţă, fiind soluţia perfectă pentru clienţii mai pretenţioşi.

Crizal Alizé+contine i-Technology care asigură distribuirea optimă a moleculelor, în timpul evaporării. Creşterea intensităţii energiei face ca toate moleculele, inclusiv cele conductive, să creeze o matrice mai compactă şi uniformă care respinge praful.

______________________________________________

CRIZAL EASY

Crizal Easy este un produs de foarte bună calitate din gama crizal care răspunde principalelor nevoi ale purtătorilor:

-   Lentile uşor de curăţat

-   Rezistenţă bună la zgârieturi

-   Fără reflexii 

Rezulta o lentila ce confera un confort optim al vederii şi un aspect atrăgător.
________________________________________________
TRIO CLEAN

Trio Clean este alternativa pentru clienţii care caută produse de calitate la un preţ cât mai avantajos. Adoptati standardele Essilor!

Trio Clean este:

anti-reflex (96,5% transmisia luminii, cu o uşoară culoare reziduală bleu) pentru un bun contrast şi pentru o vedere bună cu puţine reflexe, oferind un aspect mai atrăgător

uşor de curăţat: necesitate de curăţare redusa cu 50% fata de lentilele standard aR faţă de lentilele standard anti-reflex (acoperite cu stratul protector albastru patentat Essilor,pentru o uşoară prelucrare)

La un preţ convenabil
Detalii produs


Categorie: EssilorProduse similare


INOVATIILE ESSILOR 1. DDV (Dual Digital Vision) este un semn...
Pret la cerere