Poze Tehnologii de prelucrare Interoptik

     


Tehnologii de prelucrare Interoptik

Design Free Form -Prelucrare de top pentru suprafeţe precise

Free Form presupune prelucrarea suprafeţei punct cu punct. Frezarea, şlefuirea şi polisarea se fac folosind maşini precise provenite din optica de precizie ridicată.

Suprafaţa progresivă este optimizată pentru toate combinaţiile de puteri, garantând performanţe optice optime indiferent de putere. Tehnologia Free Form elimină anumite limite constructive existente la prelucrarea convenţională şi permite:

  • -precizie superioară a prelucrării suprafeţei
  • -alegerea exactă a razei de bază potrivite
  • -reducerea aberaţiiloir cauzate de raza de bază
  • -estetică superioară comparativ cu sistemul clasic.

Position of Wear - realizarea lentilelor pentru Pozitia în purtare garanteazã obtinerea puterii optice corecte în fata ochiului. Spre deosebire de mãsurarea în lensmestru, ce implicã trecerea razelor de luminã prin lentilã la un unghi de 90 de grade, ochiul uman priveste sub un anumit unghi pantoscopic. Efectul vizual obtinut este distorsionat mai ales pentru vederea aproape. Rezultatul este aparitia astigmatismului oblic ce duce la îngustarea zonelor vizuale.

În cazul lentilelor cu POW suprafata prelucratã Free Form tine cont de unghiul pantoscopic si eliminã astigmatismul oblic.

CTO - Central Thickness Optimization - permite calcularea si realizarea grosimilor lentilelor în parametri maximi de performantã pentru un aspect plãcut. Reducerea grosimii la centru prin prelucrare þinând cont de forma ramei, îngrosarea lentilelor pentru montarea în ramele cu fir sau surub, echilibrarea grosimilor diferite datorate diferentelor mari de dioptrie.

 

AOT-Atorical Optimization Technology - performante optice superioare prin optimizarea

suprafetei asferice/atorice:

- reducerea astigmatismului oblic din zonele periferice ale lentilei duce la mãrirea zonelor vizuale cu acuitate de 100 %

- perfomantele vizuale cresc semnificativ, pentru toatã plaja de puteri

- principalele probleme reclamate în cazul lentilelor conventionale (cum ar fi efectul Swim sau acuitate vizualã redusã la marginea lentilei) sunt aproape eliminate datoritã optimizãrii pentru fiecare prescriptie în parte

- în plus, lentilele cu optimizare AOT sunt, în functie de putere, cu pânã la 10 % maisubtiri si usoare în comparatie cu lentile conventionale din acelasi material.

 


Detalii produs


Categorie: InteroptikProduse similare


Design Free Form - Prelucrare de top pentru suprafeţe precise Free...
Pret la cerere
- Sunt disponibile cu toate tipurile de tratamente de durificare,...
Pret la cerere
Disponibile in varianta incolora, color sau fotocromatica, cu indice...
Pret la cerere
Adaptare uşoară Noua gamă de progresive Interoptik reprezintă evoluţia fire...
Pret la cerere
Gama Optim Free - lentile fabricate cu tehnologie Free Form - puteri...
Pret la cerere