Poze OFFICE (lentile degresive)

  • Poze OFFICE (lentile degresive)
  • Poze OFFICE (lentile degresive)
     


OFFICE (lentile degresive)

  •   Lentilele degresive sunt destinate presbiopilor pentru vederea la aproape si intermediar. Sunt recomandate tuturor purtatorilor care nu doresc sã fie limitati de caracteristicile ochelarilor pentru aproape standard, oferind confort vizual maxim la distantã mica si medie. Spre deosebire de lentilele progresive, Office oferã zone vizuale mai mari la aproape si intermediar, si adâncime spatialã mult mai mare decât lentilele conventionale pentru citit.

 

Gama Office Free

Evolutia tehnicã esentialã fatã de generatia precedentã Office este faptul cã degresia este dinamicã, corelatã cu aditia. Dacã la Office avem doar douã degresii posibile, de 0,75 dpt (tip A) respectiv 1,50 dpt (tip B), la noul Office Free degresia este dinamicã, adaptatã fiecãrei aditii.

Valoarea acesteia diferã pentru fiecare aditie în parte: între 55 % (pentru aditie 0,75 dpt) si 65 % (pentru aditie 3,00 dpt). Acest lucru garanteazã randament maxim indiferent de aditie si adâncime spatialã idealã pentru toate cazurile.

Prelucrarea de înaltã precizie Free Form garanteazã acuratete superioarã si claritate sporitã..

 Gama Office Perso

Office Perso sunt personalizate cu AOT si sunt disponibile în trei tipuri de design. Reprezintã alegerea perfectã pentru cei care doresc cele mai bune performante. Designul progresiv si sistemul optic de raze sunt personalizate tinând cont de fiecare prescriptie în parte si insetul (descentrarea zonei de aproape) este calculat si realizat dupã distanta pupilarã.

 

Gama Office Unique

Office Unique sunt lentile degresive individualizate performante produse în România. În plus fatã de Office Perso oferã individualizarea sistemului optic de raze dupã fizionomia fiecãrui purtãtor si dupã caracteristicile ramei.

Tipuri de design disponibile:

-book (40 cm)

-PC (80 cm)

-Room (200 cm)

-individualizat, in functie de nevoile purtatorului (distanta principalã aleasã individual).

Pozitia lentilelor în fata ochiului este definitã de urmãtorii parametrii: distanta pupilarã, unghiul pantoscopic, curbura ramei, distanta vertex.

 Lentile optimizate pe toatã suprafata cu AOT, produse cu tehnologie Free Form.

 


Detalii produs


Categorie: InteroptikProduse similare


Lentilele degresive sunt destinate presbiopilor pentru vederea la aproape...
Pret la cerere
Disponibile in varianta incolora, color sau fotocromatica, cu indice...
Pret la cerere
Avantaj 1.59 Polycarbonat Basic -Foarte usoare datoritã...
Pret la cerere
Optim Sport SunPolar Lentile de soare cu filtru polarizant si cu...
Pret la cerere
Gama Optim Sport - lentile extra-curbate optimizate. - Lentile...
Pret la cerere