Poze Lentile Sport

     


Lentile Sport

 

Gama Optim Sport - lentile extra-curbate optimizate.

- Lentile unifocale pentru sport si soare produse folosind tehnologie Free Form si optimizate pe toata suprafata, tinând cont de puterea opticã, distanta pupilarã si curbura ramei.

- Disponibile cu tratament de durificare sau cu tratamentele antireflex MediuAR, SuperAR Clean si SuperAR ExtraClar pentru un confort vizual, aspect si o transparenta mult imbunatatite si cu toate prelucrarile speciale realizate de INTEROPTIK.

- Disponibile in varianta clasica- indice de refractie 1,5 sau in variante subtiate 30% - indice de refractie 1,6 sau 40% - indice de refractie 1,67 si in varianta HI-Flex 1.58 (material flexibil, clar si extrem de rezistent, alegerea perfectã pentru rame fãrã contur si pentru purtãtorii care necesitã protectie suplimentarã)

- Disponibile cu tratament fotocromic ColorMaticIQ , in varianta de lentila polarizanta SunPolar sau in varianta DriveWear (Lentile unifocale fotocromatice polarizante, pe lângã efectul fotocromatic aceste lentile au înglobat un filtru polarizant ce blocheazã reflexiile strãlucitoare orbitoare cauzate de suprafete orizontale. Proiectate special pentru condos)

- Un produs românesc de precizie înaltã. Calitate garantatã de marcajul Interoptik.

 


Detalii produs


Categorie: InteroptikProduse similare


Gama Optim Sport - lentile extra-curbate optimizate. - Lentile...
Pret la cerere
Disponibile in varianta incolora, color sau fotocromatica, cu indice...
Pret la cerere
Avantaj 1.59 Polycarbonat Basic -Foarte usoare datoritã...
Pret la cerere
Optim Sport SunPolar Lentile de soare cu filtru polarizant si cu...
Pret la cerere
- Sunt disponibile cu toate tipurile de tratamente de durificare,...
Pret la cerere