Poze INOVATII ESSILOR

  • Poze INOVATII ESSILOR
  • Poze INOVATII ESSILOR
  • Poze INOVATII ESSILOR
  • Poze INOVATII ESSILOR
     


INOVATII ESSILOR

INOVATIILE  ESSILOR

 1. DDV (Dual Digital Vision) este un semn distinctiv care defineşte lentilele cu două suprafeţe (Dual Side) obţinute din combinaţia unică între expertiza în designul optic, şi tehnologiile avansate de calcul şi prelucrare digitală a suprafeţelor.

O lentilă Dual Side este o lentilă cu design optic distribuit pe cele 2 suprafeţe. ceea ce înseamnă că fiecare din cele două suprafeţe este complexă (diferită faţă de o simplă sferă sau tor).Datorită designului optic complex pe ambele feţe, lentilele DDV deschid noi oportunităţi ce aduc beneficii în plus celui care le poartă. cele mai recente tehnologii de calcul oferă un plus de libertate în designul lentilei, şi permit folosirea interacţiunii între cele două feţe complexe ale lentilei, în timpul procesului de optimizare, pentru a putea depăşi barierele designului tradiţional al unei singure feţe.

Calităţile oferite de tehnologia de prelucrare digitală sunt obligatorii pentru a asigura performanţa oferită de lentilele DDV, însă în cele din urmă performanţa este dată de design. Acest proces este un instrument menit să ajute la proiectarea lentilelor.

 Ce avantaje are cel care le poartă?

Lentilele DDV au performanţe mai bune, beneficiile fiind obţinute din interacţiunea dintre ambele suprafeţe complexe ale lentilei. Ele îi aduc purtătorului de ochelari o calitate vizuală cu mult îmbunătăţită.

Tehnologia DDV este folosită pentru designul lentilelor progresive  Varilux, versiunile normale şi pentru rame înguste, precum şi pentru lentilele monofocale Essilor f-360° si Essilor 360°:

Varilux Ipseo New Edition, Varilux Physio 2.0, Varilux Comfort New Edition

Essilor f-360°, Essilor 360°

 

2. TEHNOLOGIA WAVE 2.0

Dezvoltată pentru Varilux Physio în 2006, tehnologia WAVE a revoluţionat modul în care lentilele sunt concepute pentru a lua în calcul – în premieră absolută – întregul fascicul de lumină care trece prin pupilă, indiferent de direcţia privirii. Anul 2010 inaugurează un nou punct de referinţă în percepţia frontului de undă. Pe lângă analiza întregului fascicul de lumină, calcularea lentilei integrează acum orice diametru posibil al pupilei; iar acest lucru face ca tehnologia WAVE 2.0  să fie cea mai avansată de până acum.

Ce avantaje are cel care le poartă?

WAVE 2.0 reduce toate aberaţiile, cele obişnuite (erori de putere şi astigmatism) precum şi aşa-numitele aberaţii de ordin superior, care afectează puternic calitatea imaginii (mai ales claritatea şi contrastul). Acest lucru înseamnă că o imagine mai precisă se formează pe retină. Drept urmare, WAVE 2.0 oferă celui care poartă aceste lentile o acuitate vizuală mai mare, câmpuri vizuale extinse şi o sensibilitate a contrastului îmbunătăţită.

Acuitatea şi contrastul Vederii de Înaltă Rezoluţie TM se păstrează indiferent de condiţiile de lumină.

 

3. EYECODE -  Eyecode revolutioneaza optimizarea lentilelor si deschide un nou nivel de personalizare pentru lentilele premium.

 Opţiunea Eyecode este disponibilă pentru lentilele progresive Varilux şi lentilele Essilor S. V. concepute cu tehnologia DDV, oferind următoarele avantaje:

Lentilele cu Eyecode asigură o vedere excelentă, fără efort deoarece tin cont de centrul de rotatie al ochiului

Precizie şi centrare fără egal, la montaj

optimizarea designului lentilei conform fiecărui ochi în parte

tehnologi inovatoare Essilor suplimentare, cum ar fi DDV şi W.A.V.E. 2.0, care asigură purtătorului siguranţa unui produs de top, indiferent de condiţiile în care sunt folosiţi ochelarii

 


Detalii produs


Categorie: EssilorProduse similare


INOVATIILE ESSILOR 1. DDV (Dual Digital Vision) este un semn...
Pret la cerere
CRIZAL FORTE UV Crizal Forte UV este cea mai transparentă lentilă de p...
Pret la cerere