Poze Crizal Amberelax - lentile pentru calculator

     


Crizal Amberelax - lentile pentru calculator

 

Contribuiti la confortul ochilor dumneavoastra in timpul orelor de lucru, la birou cu lentilele Crizal si filtrul Amberelax

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de dureri oculare când stau în faţa calculatorului. În rândul persoanelor care lucrează, una din doua petrece mai mult de 3 ore pe zi în faţa a diverse tipuri de ecrane. Folosirea îndelungată şi fără întrerupere a calculatorului poate avea urmări grave, precum durerile de cap, dificultăţi de concentrare, vedere în ceaţă sau ochi obosiţi.

Lentilele Essilor pentru calculator reprezintă o soluţie excelentă pentru toate aceste probleme, oferind un plus de confort pentru cei care petrec mult timp în faţa monitorului.

Lentilele Essilor Computer™ îmbină următoarele beneficii:

corecţie pentru orice prescripţie

Proprietăţile lentilelor anti-reflex Crizal

contrast îmbunătăţit datorită filtrului Amberelax™

Cum acţionează filtrul Amberelax™?

Ecranul calculatorului produce o intensitate a luminii foarte contrastantă, agresivă asupra ochilor utilizatorului. Drept urmare, contrastul este modificat, iar ochii depun mai mult efort pentru a urmări imaginile de pe ecran.

Filtrul Amberelax™ a fost conceput pentru a bloca exact această lungime de undă a luminii albastre, oferind o vedere naturală şi odihnitoare în faţa ecranului.

Gama de lentile Essilor Computer

Nuanţa Amberelax™ este valabilă pentru o gamă foarte largă de lentile Essilor, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor purtătorilor.

Pentru un confort vizual optim în timpul lucrului la calculator, recomandăm folosirea lentilelor Crizal împreună cu filtrul Amberelax™.

 Detalii produs


Categorie: EssilorProduse similare


XPERIO De acum înainte, purtătorii de ochelari vor vedea în lumina pu...
Pret la cerere
VARILUX CONFORT NEW EDITION Cele 100 de milioane de perechi de...
Pret la cerere
VARILUX PHISIO 2.0 Vedere de inalta rezolutie, oricand, oriunde!...
Pret la cerere
Optifog reprezintă noua tehnologie împotriva aburirii lentilelor de o...
Pret la cerere
TRANSITIONS Lentilele Crizal Transitions oferă tehnologia...
Pret la cerere