Poze CELINE DION

     


CELINE DION

Nascuta in 1968 in micutul oras canadian Charlemagne, Celine Dion a devenit una dintre cele mai apreciate cantarete ale tuturor timpurilor.
De la debutul sau intr-un club mic, proprietate de familie, lucru care a ajutat-o sa se deprinda cu cantatul live, pana in acest moment, cand este cunoscuta si apreciata la nivel mondial, Celine Dion a reusit sa se impuna ca un model nu doar in muzica, ci si in viata.
De mai multi ani, Celine Dion inseamna deja mai mult decat muzica. Fie ca este implicata in opere de caritate, sau ca lanseaza alaturi de parteneri puternici cum ar fi COTY sau 101 Studio colectii de parfumuri, bijuterii, accesorii feminine sau linii de ochelari, personalitatea omului Celine Dion  se impleteste si trece dincolo de brandul cu acelasi nume. Prin atentie la detalii si implicare personala Celine Dion isi pune amprenta asupra a tot ceea ce-i poarta numele.
De aceea, brandul Celine Dion inseamna calitate, detalii fine si imagine impecabila!
In Romania, cele mai noi cloectii de rame optice sau ochelari de soare Celine Dion, le gasiti exclusiv in Reteaua Opti-plus. 

 


Detalii produs


Categorie: Celine DionProduse similare